Bosat i udlandet og i økonomiske problemer? Bare rolig, du har også mulighed for at tage et lån

Flere og flere danskere vælger at bosætte sig i udlandet, og det kan der være mange grunde til: bedre vejrforhold, færre skatter, bedre jobmuligheder, eller noget helt andet. Hvad end din grund til at bo eller befinde dig i udlandet måtte være, skal du vide, at det er muligt for dig at låne penge i udlandet med dansk CPR, hvis du skulle stå i en økonomisk uoverskuelig situation.

Fordele ved at bo i udlandet

Som allerede nævnt kan der være mange grunde og derved også fordele ved at bo i udlandet. Dog er der også nogle forholdsregler og forpligtelser, du bør være opmærksom på ved en eventuel udlandsflytning. Først og fremmest er det vigtigt at oplyse det danske postvæsen om adresseændringen. Herudover har du pligt til at skaffe både arbejds- og opholdstilladelse i det land, du flytter til. Du skal framelde dig folkeregistret i Danmark og tilmelde dig folkeregistret i det land, du flytter til.

Desuden er det vigtigt, at du registrerer dig hos skattevæsnet i dit nye land. Et meget vigtigt og afgørende punkt er, at du undersøger, hvordan du er sikret, altså finder ud af, om din danske sygeforsikring dækker, og om du overhoved er rigtigt forsikret.

Et nyt kapitel

Det er et stort skridt at flytte til udlandet, og rive rødderne op i Danmark. I starten vil alt føles som et stort kaos, men med tiden vil det blive bedre. Al begyndelse er svær, også selvom der måske er tale om en udflytning baseret på arbejds- eller familiemæssige forhold. Giv dig tid til at betragte alt det nye, og sørg for at få etableret et socialt netværk. I starten kan det være ensomt at flytte et nyt sted hen, og det er derfor vigtigt, at du prioriterer de menneskelige relationer.

Står du i en situation, hvor du er flyttet til udlandet, men har økonomiske problemer, i forhold til at få startet din nye tilværelse ordentligt op? Så klik ind på consumerloans.dk og se, hvilke muligheder for økonomisk hjælp du har.


Posted

in

by

Tags: