En morgen Smoothie til at hjælpe dig Stop forstoppelse

Kronisk forstoppelse kan være svært at stop eller afskaffelse, da kolonet er blevet svag. I de fleste tilfælde vil det nødt til at blive omskolet på hvordan man har en afføring.

For dem af jer, der har mild forstoppelse, er her en morgen smoothie, der vil hjælpe med at aktivere din kolon. Denne smoothie er fyldt med næringsstoffer, som kroppen bruger til at regenerere din kolon og krop.

Jeg har været at gøre denne smoothie i et par år. Jeg laver nok til at drikke lige væk og at sætte ind på min Termokande at drikke omkring 10 am.

Når jeg laver denne drink begynde jeg bare at sætte ting i blenderen uden måling. Du kan gøre det samme og foretage justeringer, som du går.

* en flåede bananer

* 4-5 jordbær eller en anden type af bær eller frugter

* en spiseskefuld lecithin granulat

* en – to teskefulde af hørfrøolie

* halv og halv mandel mælk og æble juice

I en kaffemølle, slibe op omkring en teske eller mindre af følgende:

* brune sesamfrø – er højt indhold af lecithin, vitamin C, E og Calcium. De forbedre leverfunktionen og hjælper i forstoppelse

* solsikkefrø – er høj protein, Calcium og jern. De er en af de bedste naturlige fødevarer, som feeds hele kroppen.

* hørfrø – er høj i fiber og levere bulk for din afføring.

* mandler – brug omkring 6-7 eller flere. De er høje i Calcium, fosfor og har nogle B-vitaminer. Kun spise et par stykker. De er høj i kalorier.

Efter slibning frø, placere dem i blenderen og blender alt i ca 3-4 minutter. Hvis du har brug for en lille sødme, kan du tilføje en lille mængde af honning. Jeg finder denne Drik masser søde uden nogen honning.

Nogle gange vil jeg tilføje pulver af et par acidophilus kapsler.

Hvis jeg ikke tilføje mandler, sætte jeg bare alle de bittesmå frø i blenderen uden slibning dem op. Blender vil bryde dem.

Dette er en kraftfuld smoothie at give dig morgen magt og aktivere din kolon til at komme i gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.