Adotption er Horrible hendes i Dauphin County Pa.

Dette er vores historie om hvad der skete med mig & min kone Vanessa Dupree af Harrisburg Pa. Vi besluttede at vedtage børnene efter to af vores tre forlod hjemmet, en flyttet til Dover Delaware og den anden gik på college. Min hustru og jeg enige om, at vi ønskede at hjælpe, hvor hjælp var behov for de fleste, så vi gik gennem alle den uddannelse, der kræves ved lov i Pennsylvania og Dauphin County.

Agenturet valgte vi at hjælpe os kaldes fryd vedtagelse & Foster Care agentur. De viste os mange børns billeder og baggrundsinformation til hvert barn. Vi valgte en sød lille pige ved navn Kanai Brown fra Ohio. Vi vidste, at hun havde nogle problemer, hendes tidligere plejemor havde i sin betænkning af hende, lyve, stjæle og indstilling af brande. Hun havde også været i familiepleje siden 2 år, hun var på tidspunktet i en familiepleje hjem hvor hendes plejemor havde vedtaget sin biologiske bror men nægtede at vedtage hende på grund af sin opførsel problematik. En måned før møde Kanai passede hun til vedtagelse med en anden familie. Hun var taget hjem med familie på to weekend besøg, og de ændrede deres sind en dag før hun skulle gå live med dem til gode, så vi vidste, hun havde nogle problemer.

Vores hensigter på tidspunktet var at vedtage Kanai og derefter vedtage sin 13 – årige storesøster opkaldt Kimmisa snart efter der. Efter Kanai havde været med os omkring 3 måneder, i September 2004 vi fik kontakt med Ohio om vedtagelse af Kimmisa: hendes sagsbehandler havde på tidspunktet Mr.John Roberts meddelt mig, at Kimmisa for nylig havde angrebet en plejeforælder i hjemmet, hvor hun boede i og kunne ikke være placeret i et hjem på dette tidspunkt og at hun i øjeblikket var ved at blive evalueret for psykiske problemer. Så det var som vi havde gået med at forsøge at forene de to søstre (der er 5 søskende i alt).

Vores vedtagelse høring for Kanai kom op omkring 3 måneder senere i januar 2005; vedtagelsen var endelig i juni 2005. I juni 2005 modtog vi to flere plejebørn opkaldt Mariah og Jordan Gilbert, i alderen 9 og 4 fra Lancaster Pa. Vi var villige til at vedtage dem for så længe deres mor Nyshell Gilbert var villig til at opgive forældremyndigheden, barnets sagsbehandler var en dame ved navn Karen Rosenberg. Karen ved lov skulle stoppe ved vores hus en gang om måneden for hjemmebesøg til at kontrollere om børn, men på tid hun havde klasser her i Harrisburg to til tre gange om ugen og ville besøge os en gang eller to gange om ugen. På tidspunktet blev vi alle meget gode venner.

I September 2005 havde Ms. Nyshell en høring for at have hendes rettigheder, afbrudt af Lancaster County børn og unge. Karen fortalte os, det var okay for os til at komme, så vi gjorde. Karen fik på stativet og talte om hvordan Ms. Nyshell nægtede at tage sig af sig selv eller sine børn. Hun påpegede også, at hun havde et homoseksuelt forhold med en anden kvinde. Omkring tre dage senere Karen kom til vores hus og vi talte om høringen. Hun derefter fortalte os, at de fleste af hvad hun sagde i retten var gjort op historier, ting, der bare aldrig sket, og den virkelige grund til hvorfor Ms Nyshell havde sine børn taget var fordi hun var og stadig er bøsse og hun udtalte, at dommeren vidste den virkelige årsag også. Min kone og jeg var meget plaget af dette og vi spurgte et par flere spørgsmål om Ms Nyshell. Karen Rosenberg også betroede os at hun ikke mener, at ethvert barn bør vokse i et hus med to samme sex-forældre og for at sikre Ms. Nyshell taber sin sag, hun ville altid spørge hende hvor hun var arbejder, og derefter kalde at arbejdsgiveren og fortælle dem, hun er en co nvicted barn misbruger og selvfølgelig, hun vil derefter afskediget eller fyret lige før hver høring, som var en løgn, hun var aldrig en dømt barn misbruger.

Den måde Ms. Nyshell oprindeligt blev involveret med Lancaster County børn og unge, hun søgte rådgivning tjenester for sin ældste datter efter at have at blive voldtaget af en voksen mand. Politiet rådede hende til at gøre, så da Karen først fik involveret i sagen hun hurtigt bemærket at Ms. Nyshell havde en voksen kvinde bor inde i hjemmet. Der var også fire børn lever i hjemmet. Nariah og Hordan var de to yngste, hun (Karen Rosenberg) fortalte os, hun forsøgte at få de andre to ældre børn at sige mor havde ramt dem, men det var til svært. Ingen var villig til at lyve om deres mor selv efter flere interviews, så hun var seks år gammel Nariah er enige om at en fyldes op historien om moderen rammer hende med en strop så Karen brugte dette som sin grund til at trække alle fire børn ud af den hjem selvom den ældre tw o altid holdt sig til deres historie, der aldrig ramte nogen.

Over de næste par måneder Karen betroede disse og mange andre tilfælde, hvor de ville tvinge forældrene til at indrømme, at ting de ikke gjorde til gengæld for besøg med deres børn og derefter holdt dem på grund af deres tilståelser. I januar 2006 fortalte vi Karen vi var der sekund tanker om at vedtage Nariah kordan, at vi troede de uretmæssigt blev taget fra deres og vi bare ikke føler godt om at gå igennem med det og for os er dette en levetid beslutning. Vi bare ikke se noget galt med hendes rejser hendes børn med en kæreste, selv om vi (Karen, min kone og jeg) er alle kristne, vi var uenige om dette ene spørgsmål. Over den næste måned hun kom med et par ekstra gange og forsøgt at overbevise os at ændre vores sind, selv om vi elskede børnene lige så meget som vores helt egen; vi stadig fortalte hende ikke.

I februar 2006 blev børnene planlagt til deres sidste og sidste besøg hos deres mor, som skulle være afholdt på fryde sig Foster Care & Adoption agentur og overvåges af sagsbehandlere ansat af fryd. Karen var aldrig involveret med børn besøg hos deres mor, så vi ikke forventer denne tid til at være anderledes. Vi faldt børnene ud på fryd, der i aften, afleveret dem over til en fryd sagsbehandler som sædvanlig. Vi kom tilbage to timer senere og fik at vide af Karen Rosenberg at Nariah sagde, at hun blev ramt med en rem af min kone Vanessa, så derfor hun tager begge børnene ud af vores hjem. Vi var meget ked af, fordi hun fortalte os, hun havde brugt den nøjagtige samme historie på Ms Nyshell.

Den følgende dag, 15 februar 2006 Karen Rosenberg rapporterede misbrug påstande til Dauphin County børn & ungdom til en sagsbehandler opkaldt Denise Shay. Hun har derefter kom af Kanais skole dag for at interviewe hende. Hun blev spurgt alle former for spørgsmål, for det meste om os (vi ved dette, fordi efter hvert interview hun ville komme hjem og lad os vide). Efter 8-10 interviews i marts 2006 vi gik i skole for at afhente Kanai og blev mødt af Denise Shay på parkeringspladsen. Hun fortalte os, at Kanai sagde min kone og jeg ramte hende med en rem ved mindst en lejlighed Derfor tog hun Kanai i forvaring. Hun også informeret os, ville der være en høring i morgen før en Master dommer. Vi har fundet en advokat den aften, hr. Roger Luguana. Der var ikke meget at sige under retsmødet fordi Kanai indrømmede i retten hun løj der dommeren sagde hun at være vendt hjem umiddelbart.

Når høringen var overstået, Denise Shay tog Kanai og fortalte os, hun vil være højre back, hun ville få sit tøj og book taske. Hun kom tilbage ud omkring 30 minutter senere og meddelte os, de var på vej til appel og Kanai ville ikke komme hjem med os indtil klagen er overstået (selvom før høringen fik vi at vide at Master dommeren afgørelse var endelige). På tidspunktet Denise Shay åbenbart gik til en anden dommer og hævdede jeg optaget i sagen Lancaster til stansning kordan (som var en løgn). Alt dette blev gjort efter vores advokat havde forladt.

Over de næste par uger vi blev bedt om at indrømme, at misbrugte Kanai mod besøg med hende – nægtede vi. Om tre uger senere dommer amtet, dommer Hoover aftalt at mødes med vores advokat Roger Luguana, men han nægtede at mødes med os. Efter mødet dommer Hoover tilladt os at have besøg med Kanai. Vi gik til se hende to gange, uge og derefter jeg fik et opkald fra Denise Shay på vores telefonsvarer, der angiver, at vi ikke blev meget samarbejdsvillig med deres undersøgelse eller med andre ord vi nægtede at indrømme, at noget vi ikke gjorde , så derfor besøgene skal stoppe.

Inden vores næste retsmøde i marts 2006, min kone og jeg fik kun et par telefonopkald og gik der for at underskrive papirer et par gange for Dauphin County børn og unge, men hver gang vi var altid at vide nogle slags dårlige nyheder. Vi fik at vide følgende ting vil ske, hvis vi mistede: 1. de beder dommeren på tidspunktet at tage Jasmin, vores biologiske 15-årige datter i pleje/forvaring. 2. vi kunne aldrig lade en baggrundskontrol igen så betød ændre for mig og min kone. 3. vi ville have sigtelse anlagt mod os ovenpå. 4. Hvis vi bare tilmelde hende ingen af disse tre ville ske, og vi vil have 30 dage at tænke det eller ændre vores sind, hvis vi ønskede at. Denise sagde også Karen ville være der for at lade retten kender vi tilstod hende alt, således at lade os vide, at Karen var villig til at lyve i retten igen, som hun gjorde i Ms. Nyshell Gilberts tilfælde. Derfor vælger vi at tilmelde Kanai over at give afkald på vores rettigheder, før vores høring, at vide, vi havde 30 dage til at beslutte, hvis vi skulle til at risikere alt eller ej.

Tyve-otte dage senere fyldt vi (vores advokat og os) ud papirarbejde at lade Domstolen vide, havde vi ændre vores sind. Omkring to uger senere i marts 2006 dommer Hoover aftalt at mødes med vores advokat igen. På dette møde vores advokat blev informeret ikke kunne vi ændre vores sind og vi var nødt til at holde fast i vores første beslutning, hvor vi skal logge hende over igen, men denne gang formularerne, der vil læse “efter aftale”, i modsætning til den første, sagde der var en høring, og vi var co nvicted selv om der ikke var nogen høring. Selv går så langt som til at give os kun 30 dage til at tilmelde hende over igen. Vi ventede omkring 60 dage juli 26 2006 at tilmelde hende over igen, simpelthen fordi det bliver meget dyre, omkring 15,000.00 hidtil mellem barn støtte betaling til Kanai mens tilbage i foster omhu og advokat gebyrer, for alle tre børn. Den værste del af det var her i Dauphin County de tillægger vores lønninger, selv om vi blev aldrig sent med en betaling. De holdt begår den samme fejl med beløbene, i stedet for at tage ud $800,00 pr. måned, de holdt fordobling og tredobling dette beløb, hvilket giver os til tider med mindre end $20,00 pr. uge.

Dauphin County er ikke et godt sted at vedtage. Men siden da kære sendt to folk ind i vores liv, der ændrer alt til bedre deres navne er Myron Golden og Dwayne Golden, vi vil gerne takke dem for alt det de har gjort for os siden vores mørkeste dage…

Leave a Reply

Your email address will not be published.