Hvorfor du bør Syndicating din artikler

De fleste webmastere ved at give underholdende og informative indhold på deres hjemmeside er en god måde at generere trafik og holde at trafik, der kommer tilbage efter mere. En af de nemmeste måder at gøre dette er ved at medtage artikler at uddanner folk om det emne eller emner, som dit websted dækker.

For eksempel: Hvis du har et websted, der beskæftiger sig med pet produkter, dine kunder sandsynligvis vil drage fordel af og nyde at læse artikler om pet oplæring, pet nærende og pet opførsel. Og ikke blot vil din artikel være til gavn for dine nuværende kunder, de kan også tiltrække flere og flere besøgende til din hjemmeside.

Du kan se, dagligdags millioner og atter millioner af mennesker surfer på internettet søger efter svar. De finde svar på deres spørgsmål ved at skrive i visse søgeord på søgemaskiner. Motorer så henvise dem til websteder og artikler, der beskriver de oplysninger, de søger. Hvis du har oplysninger, de har brug for, og hvis dit websted rangerer højt nok på søgemaskinerne, de kunne være rettet til dit websted. Men hvis du ikke rangerer højt nok, de kan aldrig selv gøre det til dit websted selv om du har den bedste information om emnet.

Hvorfor? Søgemaskiner som Google rang hjemmesider efter talrige faktorer. Nogle af disse faktorer omfatter indhold og hvor ofte det er opdateret, og hvor ofte nye indhold er føjet til det, men det vigtigste, at søge motorer kigge efter er links. Simpelthen sagde, får jo flere links, som du peger på dit websted, de mere populære er det i Googles øjne og bedre ranking det på søgeresultaterne.

Du kan tilføje links i en række forskellige måder. Du kan manuelt gå og tilføje din webadresse til andre site link sider, eller du kan betale et gebyr og have en automatiseret system link du til tusindvis af hjemmesider i løbet af et øjeblik. Et problem med disse typer links, er dog, at dit link er opført på en side med hundredvis af andre links. Ingen vil finde dit websted på denne måde. Jeg mener, hvor mange mennesker rent faktisk ser på disse link sider alligevel? Og disse typer links tegner ikke sig for meget i øjnene af søgemaskiner enten.

Den bedste måde, at du kan linke til andre hjemmesider er ved at give dem til noget gavnligt at kunderne, noget, der vil tiltrække kunder og noget, der vil indeholde et link tilbage til dit websted som en artikel. Se på det på denne måde, dine kæledyr produktwebstedet måske ikke rang at højt på søgemaskinerne, men hvad hvis du kunne finde et websted, der rangerer i toppen 10, der omhandler hunderacer. Du kunne give denne hjemmeside med artikler om kæledyr produkter, der indeholder et link tilbage til dit websted. Ikke alene er du få kunder en ad gangen, men du også forbedre din placering med Google med hver link, som du tilføjer.

At lade andre mennesker bruger dine artikler på deres hjemmeside hedder artiklen syndikering. Artiklen syndikering har mange fordele, herunder produktbevidsthed, tiltrække besøgende på dit websted og øge din sideplacering på søgemaskiner som Google.

· Produktbevidsthed – sige, at der er nogen derude, der er virkelig interesseret i sikkerhed i hjemmet og hjem sikkerhedsprodukter. Du vil bare tilfældigvis har et websted, der sælger hjem sikringssystemer. Nu, hver gang, at denne person går online for at lære mere om hvad er nyt i sikkerhed i hjemmet, han er rettet til artikler fordelt i virksomheden. Mens han muligvis har aldrig klikket på dit websted, vil han stadig huske dit navn, og jo mere, at han ser dit navn i forbindelse med hjem sikkerhedsprodukter, jo mere sandsynligt han vil være at se dig som en hjem sikkerhedsmyndighed. Ikke blot vil denne person sandsynligvis købe hjem sikkerhedsprodukter fra dit websted, vil han sandsynligvis fortælle sine venner om du også.

· Tiltrække besøgende – når du fange en andens øje med en informativ artikel, de måske ønsker at se, hvad du ved om emnet. Ved at give et link til dit websted i din artikel, kan du give mennesker en måde at søge dit websted for andre svar og artikler.

· Stigende rang – som nævnt tidligere, beløbet af links, du har peger på dit websted øger din placering på søgemaskinerne. Flere artikler, som du offentliggør lige flere links der peger på dit websted.

Som du kan se, er der mange fordele at syndicating din artikel. Så i stedet for at spørge dig selv hvorfor du bør syndicate, bør du spørge dig selv, hvorfor er du ikke syndikerede endnu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.